Kansrijke beroepen in de detailhandel

Het UWV ziet een snelle toename van werk in de detailhandel. Ondernemers vrezen zelfs voor grote personeelstekorten in het najaar. Toch zijn er grote verschillen en verschuivingen te zien in de baankansen per bedrijf. Juist daarom is het zinvol om te starten met een skillspaspoort. Hierin kun je laten zien welke skills je al hebt ontwikkeld en hoe je deze kan inzetten in je (nieuwe) baan. Zo zijn er bijvoorbeeld veel kansen voor medewerkers vanuit kleding- of speelgoedwinkels bij webshops, elektronicazaken of woonwinkels.

Neem gerust contact met ons op voor een gratis intake en advies van een deskundige loopbaancoach.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Persoonlijk skillspaspoort

In het skillspaspoort laat je zien wat je in huis hebt. Het is een persoonlijk (digitaal) document waarin je jouw kennis en vaardigheden kunt vastleggen, beheren en laten zien aan wie jij wilt! Het skillspaspoort gaat een loopbaan lang mee en geeft een helder overzicht van wat jij allemaal al in huis hebt om jouw loopbaan tot een succes te maken.

Je skillspaspoort laat dus direct zien: ‘Wat kan ik?’ waardoor de volgende stap; ‘Wat wil ik daar dan nu mee?’ snel is gezet. Handig voor jezelf, maar ook om te laten zien aan je (nieuwe) werkgever. Wil je jouw skills verder ontwikkelen, dan helpen we je met tips voor scholing of leren in de praktijk.