Jouw skills

Bij KCH-loopbaanpaden geven we je meer inzicht in wat je weet en kunt, jouw skills. We bieden je de mogelijkheid om die te vergelijken met banen en functies binnen de detailhandel, bijvoorbeeld verkoper, magazijnmedewerker, bezorger of webshopmedewerker.

Tip: Sleep de pijlen in het midden heen en weer.

Pouring beer for client. Side view of young bartender pouring beer while standing at the bar counter Portrait of smiling salesman arranging wine bottle on shelf in shop

Heb je bijvoorbeeld ervaring als barman/barvrouw dan kun je met jouw klantgerichtheid en kennis van dranken al snel aan de slag als verkoper in een slijterij.

Om jouw kennis en ervaring goed in beeld te brengen is er het persoonlijk skillspaspoort.

Persoonlijk skillspaspoort

In het skillspaspoort laat je zien wat je in huis hebt. Het is een persoonlijk (digitaal) document waarin je jouw kennis en vaardigheden kunt vastleggen, beheren en laten zien aan wie jij wilt! Het skillspaspoort gaat een loopbaan lang mee en geeft een helder overzicht van wat jij allemaal al in huis hebt om jouw loopbaan tot een succes te maken.

Je skillspaspoort laat dus direct zien: ‘Wat kan ik?’ waardoor de volgende stap; ‘Wat wil ik daar dan nu mee?’ snel is gezet. Handig voor jezelf, maar ook om te laten zien aan je (nieuwe) werkgever. Wil je jouw skills verder ontwikkelen, dan helpen we je met tips voor scholing of leren in de praktijk.