Gratis verder leren

Wil je verder aan de slag met je loopbaan en ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact met ons op. Je kunt je ook alvast oriënteren op scholingsmogelijkheden. Dit kan gewoon thuis via de computer. Op het internet zijn allerlei online cursussen te vinden.

Sinds 1 december 2020 zijn veel cursussen gratis beschikbaar via Hoe werkt Nederland (externe link), gesubsidieerd door het ministerie van OCW. De certificaten die je daar behaalt kun je gebruiken om je skillspaspoort verder aan te vullen.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Persoonlijk skillspaspoort

In het skillspaspoort laat je zien wat je in huis hebt. Het is een persoonlijk (digitaal) document waarin je jouw kennis en vaardigheden kunt vastleggen, beheren en laten zien aan wie jij wilt! Het skillspaspoort gaat een loopbaan lang mee en geeft een helder overzicht van wat jij allemaal al in huis hebt om jouw loopbaan tot een succes te maken.

Je skillspaspoort laat dus direct zien: ‘Wat kan ik?’ waardoor de volgende stap; ‘Wat wil ik daar dan nu mee?’ snel is gezet. Handig voor jezelf, maar ook om te laten zien aan je (nieuwe) werkgever. Wil je jouw skills verder ontwikkelen, dan helpen we je met tips voor scholing of leren in de praktijk.